Arbeiten bei Vostermans Alu Foundries

Angesichts des starken Wachstums, das wir verzeichnen, sind wir immer auf der Suche nach Fachleuten, die unsere Leidenschaft für Gusslösungen teilen. Sie möchten Ihre Karriere ankurbeln und Teil eines großen Familienunternehmens mit familiärer Atmosphäre und flacher Organisationsstruktur sein?

Werfen Sie einen kurzen Blick auf diese Seite

Arbeiten bei Vostermans laut Ihren zukünftigen Kollegen...

Vostermans Alu Foundries Mohamed Belaiter Career L

Mohamed

Team Leader

„Die Gießerei ist eigentlich mein zweites Zuhause. Ich weiß eigentlich alles über die Maschinen, die Roboter und meine Kollegen hier. Und wenn Du etwas erreichen möchtest, stehen bei Vostermans alle Türen...

Vostermans Alu Foundries People L

Unser größtes Kapital sind unsere Mitarbeiter

Durchstöbern Sie hier unsere aktuellen Stellenangebote

Payroll & HR Specialist

Part-time - Venlo - NL

Vostermans Companies heeft een uitdagende en veelzijdige vacature voor de functie van Payroll & HR Specialist voor 24 tot 32-uur per week. Wil jij samen met ons altijd een stap vooruitdenken, blijven vernieuwen en verbeteren? Hou je van structuur? Krijg je een boost van een accurate HR- en loonadministratie? En werk je graag samen met HR collega’s aan complexe vraagstukken? Ben je daarnaast ook nog een mensenmens met een sterkte persoonlijkheid? Dan ben jij onze bloedgroep!

Lesen Sie mehr (NL)

Global Inkoop Manager

Full-time - Venlo - NL

Bij Vostermans Ventilation zijn we op zoek naar een ervaren Global Inkoop Manager om ons strategisch inkoopbeleid vorm te geven en uit te voeren. Een uitdagende positie binnen een dynamische internationale werkomgeving. Met deze sleutelrol draag je bij aan het optimaliseren van ons bedrijfsresultaat en versterk je onze concurrentiepositie op internationale markten.

Lesen Sie mehr (NL)

Productiemedewerker

Full-time - Venlo - NL

Samen met jouw collega’s werk je aan het fabriceren van elektromotoren en complete ventilatoren. Deze ventilatoren kom je over de hele wereld tegen in met name de agrarische sector, maar bijvoorbeeld ook in de metro van New York! Zie je op vakantie een ventilator met rode schoepen? Dan is de kans groot dat jij die heb gemaakt… 

Lesen Sie mehr (NL)

Operator

Full-time - Venlo - NL

Als Operator bij Vostermans Ventilation werk je in een 2 ploegendienst op de Motor Manufacturing afdeling. Hier worden de motoren voor de ventilatoren geproduceerd die vervolgens over de hele wereld worden verkocht. Wij produceren die motoren volledig zelf. Binnen de Motor Manufacturing afdeling werk je met verschillende wikkelmachines en wikkellijnen. Dit zijn geavanceerde machines waarmee statoren voor de motoren worden gemaakt. Je zorgt ervoor dat wij het maximale uit deze productielijnen en -machines halen met de hoogst mogelijke kwaliteit.

Lesen Sie mehr (NL)

Quality Assurance Engineer

Full-time - Venlo - NL

Als Quality Assurance Engineer ben je een essentieel lid van onze kwaliteitsafdeling, bestaande uit ervaren professionals. Je speelt een cruciale rol in het waarborgen en verbeteren van de kwaliteit van onze organisatie en producten. Dit omvat het grondig analyseren van klantklachten en het leiden van zowel interne als klantgerichte oplossingen, met regelmatige samenwerking met internationale vestigingen.

Lesen Sie mehr (NL)

Allround Gieterij Medewerker (direct starten of opleiding)

Full-time - Venlo - NL

Vostermans Alu Foundries heeft 3 giettechnieken in huis. Samen met Vostermans ga jij kijken welke giettechniek het beste bij je past en waar jouw interesses liggen: Het leren van een echt ambacht? Of het verder ontwikkelen van jouw technische kwaliteiten? Heb je al ervaring in de gieterijwereld? Mooi, dan kun je waarschijnlijk direct aan de slag. Nog geen ervaring? Geen probleem, onze ervaren collega's, echte vakmensen, staan klaar om je het vak te leren. Dit zijn collega’s die niet alleen maar kennis overdragen maar het ook echt leuk vinden om een nieuwe generatie gieterijmedewerkers op te leiden en enthousiast te maken voor de giettechniek.  

Lesen Sie mehr (NL)

Open sollicitatie

Staat jouw droombaan er niet tussen? Stuur ons dan vrijblijvend een open sollicitatie.

Lesen Sie mehr (NL)

Stage of afstudeeropdracht in de techniek

Stage - Venlo - NL

Wij als Vostermans Companies hechten veel waarde aan de ontwikkeling van ons personeel. Ook in stageplekken die we ieder jaar weer aanbieden staat ontwikkeling en vooruitgang centraal.

Lesen Sie mehr (NL)

Afstudeerstage

Stage - Venlo - NL

Als stagiair bij Vostermans ben je verantwoordelijk voor het opzetten van een Co2 plan. Het doel van deze opdracht is om in kaart te brengen waar we nu staan en waar mogelijkheden tot besparing bestaan. De output zal omgezet dienen te worden in een Co2 prestatieladder.

Lesen Sie mehr (NL)

Interessiert?

Sprechen Sie mit unserem Corporate Recruiter.

Kontakt HR