Operations Manager Components

Wie zoeken wij?
 • Je beschikt over een technische HBO/WO-opleiding, bij voorkeur in de richting WTB en/of Mechatronica aangevuld met bedrijfskunde/managementtrainingen.
 • Je hebt een ruime ervaring in het managen van productieprocessen en hebt dat bij voorkeur gedaan in een vergelijkbare omgeving.
 • Ervaring in de maakindustrie is een must en je hebt aantoonbare ervaring in lean-trajecten.
 • Je bent een energiek persoon. Je denkt en werkt procesgericht en hebt daarbij oog voor de hoofdlijn maar ook voor belangrijke details.
 • Je bent mensgericht, in staat om op verschillende niveaus in de organisatie te communiceren en mensen te inspireren en te betrekken bij vooruitgang.
 • Je bent analytisch sterk, resultaatgericht, besluitvaardig, creatief en hebt een hands-on mentaliteit.
 • Je bent ‘in control’ met focus op resultaat. Continu verbeteren zie je als een uitdaging.
Dit vertel jij jouw vrienden als ze vragen wat je gaat doen:

Als Operations Manager Components ben ik verantwoordelijk voor een excellente kwaliteit van de geproduceerde elektromotoren en kunststof halffabricaten voor onze ventilatoren. Ik ben direct leidinggevende van twee Unit Leaders, hoofd Technische Dienst, de afdeling Manufacturing Technology en de manager Quality Assurance. Ik zorg ervoor dat mens, proces en techniek ultiem op elkaar worden afgestemd.  


Hier ben je dagelijks mee bezig:
 • Leidinggeven aan twee Unit Leaders, hoofd Technische dienst, de afdeling Manufacturing Technology en de Manager Quality Assurance.
 • Realiseren van de kwalitatieve en kwantitatieve doelstellingen van de afdelingen.
 • Coachen van verbeterteams en je bent verantwoordelijk voor de continue verbetering van productieprocessen om de ingeslagen weg naar Operational Excellence verder vorm te geven.
 • Verder verstevigen en verankeren van Lean manufacturing c.q. Continues Improvement.
 • Verder ontwikkelen van structuur, medewerkers, techniek en werkmethodes.
 • Accuraat en gestructureerd vastleggen van essentiële data en empirische kennis.
 • Borgen van een veilige en gezonde werkomgeving en een prettige en stimulerende werksfeer.
Als dank krijg je van ons:
 • Een dynamische werkomgeving met leuke collega’s.
 • Arbeidsvoorwaarden die passen bij de functie, ervaring en opleiding.
 • Een omgeving waar persoonlijke ontwikkeling wordt gestimuleerd.
 • 425 betrokken collega’s die over de hele wereld te vinden zijn.
 • Een informele bedrijfscultuur met korte communicatielijnen.
Vostermans Ventilation Factory Education L

Ben jij de persoon die wij zoeken?

Stuur dan jouw CV met een korte motivering naar career@vostermans.com, gebruik onderstaand formulier, of bel met onze HR collega's via 077-389 32 22. Wij nodigen u graag uit voor een kopje koffie en een rondleiding.

Bekijk ook onze andere vacatures

Smelter

Full-time - Vostermans Alu Foundries, Venlo

Als Smelter bedien en beheers je de smeltovens van de hogedruk spuitgieterij van Vostermans Alu Foundries. Je vult en bedient de ovens en zorg ervoor dat alle machines op tijd worden voorzien van vloeibaar aluminium, aluminium van de juiste legering, temperatuur en kwaliteit. Als ervaren heftruckchauffeur vervoer je het materiaal van de ovens naar de hogedrukgietmachines.

Lees verder

Storingsmonteur - Procestechnoloog

Full-time - Vostermans Alu Foundries, Venlo

Als Storingsmonteur-procestechnoloog werk je mee aan alle productieprocessen binnen de Hogedrukgieterij van Vostermans Alu Foundries. Je zorgt voor het onderhoud van de complexe hogedrukgietmachines en los elektrotechnische en werktuigbouwkundige storingen op. De complexe hogedrukgietmachine is een samengebouwde cel die uit meerdere elementen bestaat; sproeiapparaat, ABB robots, trimpers, de hogedrukgietmachine en eventueel speciale bewerkingsapparatuur.

Lees verder

Meewerkend Voorman

Full-time - Vostermans Alu Foundries, Venlo

Als Medewerker hogedrukgieterij bedien je een hogedrukgietmachine binnen de aluminiumgieterij van Vostermans Alu Foundries. Je stempelt de gegoten producten en controleer deze streng op kwaliteit.

Lees verder

Operations Manager Components

Full-time - Vostermans Ventilation

Als Operations Manager Components ben je verantwoordelijk voor een excellente kwaliteit van de geproduceerde elektromotoren en kunststof halffabricaten voor onze ventilatoren. Je bent direct leidinggevende van twee Unit Leaders, hoofd Technische Dienst, de afdeling Manufacturing Technology en de manager Quality Assurance. Je zorgt ervoor dat mens, proces en techniek ultiem op elkaar worden afgestemd.

Lees verder

Export Manager

Full-time - Vostermans Ventilation

As an export manager, I'm responsible for developing and maintaining relationships with current customers, but I also have a clear focus on creating new sales opportunities. Through my broad product knowledge, I consult customers about the usage of Vostermans products and I develop market strategies in collaboration with the distributors. I am supported by a loyal team of experts like a sales engineer or product manager I can rely on a dedicated team of R&D employees. To fullfil this job I travel around 50% of my time.

Lees verder

Flexibele werktijden in onze flexploeg

Part-time - Vostermans Ventilation

Als onderdeel van ons flexteam van Vostermans Companies maak je, samen met enthousiaste collega’s, motoren en ventilatoren. Dit mag je doen op momenten die jou goed uitkomen. Op deze manier kan je maandelijks een leuk bedrag (bij)verdienen en dit goed combineren met je privé-leven. 

Lees verder
Kijk hier wat werken bij Vostermans betekent