Storingsmonteur - Procestechnoloog

Wie zoeken wij?

 • Je hebt een afgeronde technische opleiding op MBO-niveau, bij voorkeur installatietechniek en/of werktuigbouw. Automotive en giettechnische kennis vanzelfsprekend een grote pré.
 • Je bezit over kennis van en hebt ervaring met elektrische schakelingen, PLC-techniek, pneumatiek en hydrauliek.
 • Je bent geïnteresseerd in industriële automatisering.
 • Je bent stressbestendig, resultaatgericht, proactief en hebt een analytisch denkvermogen.
 • Je hebt basiskennis van de Engelse en Duitse taal.
 • Je bent bereid om in een 2- of 3-ploegendienstrooster te werken.

Dit vertel jij jouw vrienden als ze vragen wat je gaat doen:

Als Storingsmonteur-procestechnoloog werk ik mee aan alle productieprocessen binnen de Hogedrukgieterij van Vostermans Alu Foundries. Ik zorg voor het onderhoud van de complexe hogedrukgietmachines en los elektrotechnische en werktuigbouwkundige storingen op. De complexe hogedrukgietmachine is een samengebouwde cel die uit meerdere elementen bestaat; sproeiapparaat, ABB robots, trimpers, de hogedrukgietmachine en eventueel speciale bewerkingsapparatuur.

Hier ben je dagelijks mee bezig:

 • Je bent in grote mate verantwoordelijk voor het ombouw proces, het inregelen en het in bedrijf stellen van de hogedrukgietmachinecel.
 • Je lokaliseert storingen en lost deze op.
 • Je zorgt voor het (preventieve) onderhoud van de hogedrukgietmachines.
 • Je bent voortdurend bezig met verbeter- en veranderprocessen met als doel het optimaliseren van productieprocessen en efficiencyresultaten.

Als dank krijg je van ons:

 • Een dynamische werkomgeving met leuke collega’s.
 • Arbeidsvoorwaarden die passen bij de functie, ervaring en opleiding.
 • Een omgeving waar persoonlijke ontwikkeling wordt gestimuleerd.
 • 425 betrokken collega’s die over de hele wereld te vinden zijn.
 • Een informele bedrijfscultuur met korte communicatielijnen.
Vostermans Companies Recruitment Vacancy Welcome P

Ben jij de persoon die wij zoeken?

Stuur dan jouw CV met een korte motivering naar career@vostermans.com, gebruik onderstaand formulier, of bel met onze HR collega's via 077-389 32 22. Wij nodigen u graag uit voor een kopje koffie en een rondleiding.

Bekijk ook onze andere vacatures

Smelter

Full-time - Vostermans Alu Foundries, Venlo

Als Smelter bedien en beheers je de smeltovens van de hogedruk spuitgieterij van Vostermans Alu Foundries. Je vult en bedient de ovens en zorg ervoor dat alle machines op tijd worden voorzien van vloeibaar aluminium, aluminium van de juiste legering, temperatuur en kwaliteit. Als ervaren heftruckchauffeur vervoer je het materiaal van de ovens naar de hogedrukgietmachines.

Lees verder

Storingsmonteur - Procestechnoloog

Full-time - Vostermans Alu Foundries, Venlo

Als Storingsmonteur-procestechnoloog werk je mee aan alle productieprocessen binnen de Hogedrukgieterij van Vostermans Alu Foundries. Je zorgt voor het onderhoud van de complexe hogedrukgietmachines en los elektrotechnische en werktuigbouwkundige storingen op. De complexe hogedrukgietmachine is een samengebouwde cel die uit meerdere elementen bestaat; sproeiapparaat, ABB robots, trimpers, de hogedrukgietmachine en eventueel speciale bewerkingsapparatuur.

Lees verder

Meewerkend Voorman

Full-time - Vostermans Alu Foundries, Venlo

Als Medewerker hogedrukgieterij bedien je een hogedrukgietmachine binnen de aluminiumgieterij van Vostermans Alu Foundries. Je stempelt de gegoten producten en controleer deze streng op kwaliteit.

Lees verder

Operations Manager Components

Full-time - Vostermans Ventilation

Als Operations Manager Components ben je verantwoordelijk voor een excellente kwaliteit van de geproduceerde elektromotoren en kunststof halffabricaten voor onze ventilatoren. Je bent direct leidinggevende van twee Unit Leaders, hoofd Technische Dienst, de afdeling Manufacturing Technology en de manager Quality Assurance. Je zorgt ervoor dat mens, proces en techniek ultiem op elkaar worden afgestemd.

Lees verder

Export Manager

Full-time - Vostermans Ventilation

As an export manager, I'm responsible for developing and maintaining relationships with current customers, but I also have a clear focus on creating new sales opportunities. Through my broad product knowledge, I consult customers about the usage of Vostermans products and I develop market strategies in collaboration with the distributors. I am supported by a loyal team of experts like a sales engineer or product manager I can rely on a dedicated team of R&D employees. To fullfil this job I travel around 50% of my time.

Lees verder

Flexibele werktijden in onze flexploeg

Part-time - Vostermans Ventilation

Als onderdeel van ons flexteam van Vostermans Companies maak je, samen met enthousiaste collega’s, motoren en ventilatoren. Dit mag je doen op momenten die jou goed uitkomen. Op deze manier kan je maandelijks een leuk bedrag (bij)verdienen en dit goed combineren met je privé-leven. 

Lees verder
Kijk hier wat werken bij Vostermans betekent